Sarjat

TV-sarjoja ahmimaan Blockbusterissa

TV-sarjoja voi katsella silloin kun haluaa

Suoratoistopalvelut kuten Blockbuster on muuttanut tv-sarjojen katselua, siitä mitä se oli silloin, kun jokaista uutta jaksoa joutui odottamaan viikon verran. Nyt sarjoja voidaan katsella omassa tahdissa, silloin kun haluaa ja siellä missä haluaa. Toisille sopii verkkaisempi tahti, mutta monet haluavat ahmia koko tv-sarjan läpi mahdollisimman lyhyessä ajassa. Nyt se on mahdollista, sillä Blockbusterissa valitset itse ajankohdan, milloin katsot ja maksat sarjasta jakso kerrallaan. Jos siis tuntuu siltä, ettei valitsemasi sarja ollutkaan sinun makuusi, voit jättää helposti katsomatta etkä maksa turhasta.

Suosituimmat hitit löydät helposti

Puhuvatko tuttavasi jostain uskomattomasta tv-sarjasta ja haluaisit nähdä sen Blockbusterin avulla? Mitä todennäköisimmin tällaiset hitit löytyvät tv-sarjasivustomme alaosiosta “Blockbusterin hitit”, jonne olemme keränneet maailmalla ja Suomessa suosiota niittäneitä tv-sarjoja. “Uudet kaudet Blockbusterissa” -osiosta on myös helposti nähtävillä juuri ne sarjat, joista kuhistaan työpaikkojen ja koulujen käytävillä.

Vähemmälläkin pärjää

Joskus yli kymmenosaisten tv-sarjojen ahmiminen voi ottaa koville, joten kannattaa aina välillä vilkaista, mitä uutuuksia on ilmestynyt Blockbusterin minisarjoihin. Minisarjoissa on kiteytty kaikki olennainen vain muutamaan jaksoon, jotka saattavat olla hieman pidempiä kuin tavanomaisten tv-sarjojen jaksot.

Sarjakuvatelevisioinnit ovat täällä tänään

Sarjakuvien pohjalta tuotetut filmatisoinnit ja televisiosarjat ovat suuremmassa suosiossa kuin koskaan. Blockbusterissa on myös mukava kattaus esimerkiksi DC Comicsin sarjakuviin pohjautuvia tv-sarjoja, joita ovat esimerkiksi Supergirl, Batwoman, The Flash, Arrow ja Black Lightning.

Nordic Noir on pohjoismainen ylpeydenaihe

Nordic Noir on lajityyppi, jossa kuvataan pohjoismaista kulttuuria rikossarjoissa, jotka ovat synkeitä ja joissa hyvän ja pahan välistä rajaa saatetaan rikkoa eri tavoilla. Blockbuster on ylpeä tuodessaan pohjoismaista osaamista asiakkaidemme katsottavaksi monipuolisesti.

Mitä jos et osaa itse valita?

Joskus voi tarjonnan määrä olla niin runsas, että on vaikea valita seuraavan tv-sarjan aloittamista. Blockbusterin toimituksen lempisarjoista löydät meidän mielestämme parhaat tv-sarjat, joiden aihepiirit ja tyylivalinnat eivät ole lainkaan rajoittuneita. Toimituksemme pitää hyvin erilaisista sarjoista, mutta yhteistä niille on se, että ne ovat käsikirjoitettu, ohjattu ja näytelty erinomaisesti. Kokeile jotain uutta! Toimituksen lempisarjat ovat turvallinen vaihtoehto uuden tv-sarjan etsimiseen.

Historian siipien havinaa

Usein historiaa käsittelevät tv-sarjat nousevat katsojien suursuosikeiksi ja mikä parasta, ne voivat joskus myös opettaa olennaista ihmisen historiasta. Blockbusterin tv-sarjoissa on oma osaston historiallisille draamasarjoille, jotka kertovat menneestä elämästä joskus hyvinkin historiaa värittäen ja joskus todella yksityiskohtaisesti, aidoista hetkistä kertomalla. Palkitut ja suositut Mad Men, Downton Abbey ja Viikingit ovat eräitä näistä.

Osta tai vuokraa tv-sarjat

Blockbusterin tv-sarjat ovat digitaalisia, joten niitä voi katsella tietokoneella osoitteessa www.blockbuster.fi tai sitten eri laitteille suunnittelemillamme sovelluksilla. Vuokratessasi elokuvan tai tv-sarjan, sinulla on 48 tuntia aikaa katsoa elokuva. Vuokrausaika lasketaan kuitenkin siitä hetkestä, kun aloitat katselemaan tv-sarjaa tai elokuvaa. Vuokrattuasi ja maksettuasi katselu tulee aloittaa 28 päivän sisällä. Vuokra-ajan päätyttyä et voi katsella sarjaa tai elokuvaa samaan hintaan, mutta uusintavuokraus on aina mahdollinen. Ostettuasi elokuvan, tv-sarjan jakson tai tuotantokauden, voit katsella niitä niin paljon kuin haluat ja niin kauan kuin haluat. Katseluaika voi loppua vain silloin, jos Blockbusterin ja oikeudenomistajien tai -haltijoiden sopimus loppuu.

Loading spinner