Tulossa

Tältä sivulta löydät Blockbusteriin tulevat elokuvat. Voit lisätä elokuvia toivelistalle painamalla Red wishlist heart


Tulossa

Tulossa olevat elokuvat

Vilkaise, mitä tulevaisuus tuo tullessaan

Blockbusteriin tulevan sisällön näet kätevästi tältä sivulta, jonne on koottu kaikki vuokralle ja / tai ostettavaksi saapuvat elokuvat ja tv-sarjat. Elokuvan tai sarjan alta voit nähdä päivämäärän, jolloin kyseinen nimike on mahdollista vuokrata tai ostaa. Nimikettä klikkaamalla pääset katsomaan elokuvan trailerin ja lukemaan perustiedot.

Lajityyppejä laidasta laitaan

Blockbuster ei jumitu vain yhteen elokuvan tai tv-sarjan lajityyppiin, vaan sivuiltamme ja sovelluksistamme löydät tulevissakin olevista elokuvista erinomaisen laajan skaalan genrejä, joista jokaiseen makuun on taatusti katsottavissa jotain. Tulevissa nimikkeissä on tarjolla draamaa, kauhua, romantiikkaa, komediaa, trillereitä, klassikoita, kulttikamaa, taide-elokuvaa, lastenelokuvaa ja kaikkea siltä väliltä. Me asetamme samalle viivalle niin eeppiset ja kaikkien tuntemat miljoonabudjetin tuotannot kuin pienen budjetin sekä pienen piirin kulttielokuvat. Tämä takaa sen, ettei Blockbusterin valikoimaan pääse vahingossakaan kyllästymään.

Osta sarjalippuja valmiiksi

Jos olet elokuvien suurkuluttaja, tai tunnet sellaisen, osta tulevia julkaisujamme varten Blockbusterin sarjalippu ja säästä! Blockbusterin käyttäjät voivat ostaa 5 lipun sarjalipun vuokraelokuvia varten. Elokuvien ystävät säästävät parhaimmillaan 19 % ostamalla uuden sarjalippumme, kun he haluavat vuokrata elokuvia Blockbusterista. Sarjalipun lipuilla ei ole rajoitusta lajityypeissä, sillä niillä voi vuokrata niin uusia megaluokan Hollywood-uutuuksia kuin eurooppalaisia pienemmän kohderyhmän elokuvia - aivan mitä vain sivuiltamme ja sovelluksistamme löydät. Sarjaliput käyvät maksuvälineenä Blockbusterin kotisivuilla, iPhonelle ja iPadille sekä Android-laitteille rakentamissamme sovelluksissa, SmartTV:ssä ja PlayStation-pelikonsoleissa. Profiilisi voi sisältää samaan aikaan enintään 10 lippua.

Maksukortin lisääminen ajoissa

Tulevia elokuvia ja tv-sarjoja ajatellen kannattaa lisätä maksukortti Blockbusteriin jo etukäteen, jolloin vuokraaminen ja ostaminen käy entistä kätevämmin, eikä maksukortin tietoja tarvitse joka kerta erikseen näpytellä maksutilanteessa. Blockbusterissa käyvät kaikki VISA- ja Mastercard -kortit maksamiseen. Maksukortin lisääminen tapahtuu helposti: ● Valitse profiilistasi "Maksutiedot" ja sieltä "Rekisteröi maksukortti". Siirryt maksuikkunaan ● Syötä korttisi tiedot ja talleta ne profiiliisi. Huomaa, että Blockbuster ei säilytä korttisi tietoja, sillä ne ovat säilössä DIBS-maksujärjestelmässä salattuna ja turvallisesti. Voit milloin tahansa poistaa tai päivittää tiedot profiilissasi.

Luo ilmainen Blockbuster-profiili etukäteen

Blockbusterissa ei ole kuukausimaksuja, joten voit huoletta luoda oman profiilisi ja jäädä odottelemaan tulevia elokuvia ja tv-sarjoja. Blockbuster-profiilin luomisen tarvitset vain sähköpostiosoitteen tai Facebook-tilin. Facebook-kirjautumisella voi luoda profiilin valitsemalla oikeasta yläkulmasta “Kirjaudu” ja sen jälkeen “Luo profiili”. Tämän jälkeen valitse ”Luo profiili Facebook-kirjautumisella” sekä hyväksy Blockbusterin käyttöehdot. Facebook-kirjautumisen avulla et tarvitse erillistä salasanaa. Halutessasi voit kuitenkin rekisteröityä sähköpostilla valitsemalla “Kirjaudu” ja sen jälkeen “Rekisteröidy”. Vahvistussähköpostia klikkaamalla pääset kirjautumissivullemme.

Blockbusterissa on tuhansia elokuvia ja lisää tulee

Tiesitkö, että Blockbuster toimii pohjoismaissa? Tämä pohjoismaiden elokuvien ja tv-sarjojen suoratoistopalvelu tarjoaa yli 7000 elokuvaa vuokrattavaksi tai ostettavaksi. Kuten huomaat, tulossa on kuitenkin koko ajan lisää niin uutuuksia kuin vanhempiakin merkkitapauksia elokuva- ja tv-alalta. Blockbusterista vuokrattaessa voit katsoa sisältöä 48 tunnin kuluessa niin monta kertaa kuin haluat. Ostaessasi elokuvan tai tv-sarjan jakson, voi katsoa sitä niin kauan kuin Blockbusterilla on sopimus voimassa oikeudenhaltijoiden kanssa.

Älä maksa turhasta

Blockbusteriin voit siis tehdä tilin maksutta. Mikä parasta, maksat vain niistä elokuvista tai tv-sarjoista, jotka haluat vuokrata tai ostaa. Näin vältyt kuukausittaiselta maksulta, joka monissa palveluissa veloitetaan vaikka et palvelua käyttäisi.

Loading spinner