Parempi suoratoistolaatu Full HD:llä

Voit nyt suoratoistaa elokuvia ja sarjoja Blockbusterissa suoratoistolaadulla, joka on 1080p ja 8 mbit/s. Korkeimman laadun saaminen riippuu kuitenkin siitä, minkä laadun saamme elokuvastuodiolta. Kaikki uudet elokuvat ovat kuitenkin toistettavissa parhaimmalla laadulla.

Vakaa toistolaatu kaikilla yhteyksillä

Meidän uusi suoratoistofoorumi tarjoaa sopivia ratkaisuja kaikille asiakkaille. Tämä tarkoittaa, että kun suoratoistat elokuvia, suoratoiston laatu korjaa itse itsensä paremmaksi tai huonommaksi riippuen internetyhteydestäsi - näin elokuvan toisto pysyy vakaana koko elokuvan ajan. Teknisille henkilöille tiedoksi, että se tarkoittaa, että suoratoistamme kolmella eri formaatilla:HLS, MPEG-DASH ja Smooth Streaming.

Suoratoistoon voit käyttää kaikkia suosituimpia selaimia

Voit suoratoistaa elokuvasi ja sarjasi eri alustoilla. Ei ole väliä oletko Windowsin käyttäjä ja käytät niin Chromea, Internet Explorer Edgeä ja Firefoxia; taikka olet Macin käyttäjä ja käytät Chromea, Firefoxia tai Safaria – voit suoratoistaa elokuvia Blockbusterissa. Jos käytät Linuxia, voit myös katsoa elokuvasi Chromella ja Firefoxilla. Voit suoratoistaa ilman liitännäisiä kaikilla selaimilla (paitsi Internet Explorer), joten se tarkoittaa, että voit suoratoistaa kauemmin, sillä sinun kannettavasi akku kestää pidempään.

Kaikki kielet ja tekstitykset ovat kerättynä yhteen videoon

Kaikki kieli- ja tekstitysvaihtoehdot ovat kerättynä samaan elokuvaan tai sarjaan. Voit vapaasti valita ja vaihtaa erilaisista saatavilla olevista kieli- ja tekstitysvaihtoehdoista mieleisesi, sillä aikaa kun katsot elokuvaa tai sarjaa. Voit tietenkin myös piilottaa tekstitykset, jos niin haluat.

Loading spinner