Tietosuojalauseke Nuudayn brändien toteuttamille asiakastyytyväisyystutkimuksille

Tämä tietosuojalauseke koskee kaikkia Nuuday A/S:n liiketoimintayksikköjä, jotka käyttävät asiakastyytyväisyystietoja

Nuudayn brändit työskentelevät määrätietoisesti parantaakseen palveluihinsa ja tuotteisiinsa liittyvää asiakaskokemusta, ja sinun palautteesi on siksi tärkeä apu niiden kehittymiselle.

Kun osallistut johonkin Nuudayn tyytyväisyysanalyysiin, Nuudayn Business Intelligence Data & Advanced Analytics -yksikkö kerää ja käsittelee rekisterinpitäjänä tiettyjä henkilötietojasi.

Tämä tietosuojalauseke kuvaa siihen liittyvän henkilötietojen käsittelyn, käytön ja luovutuksen.

Henkilötietojen tyypit

Asiakastyytyväisyystutkimuksissa keräämme ja käsittelemme seuraavia henkilötietoja sinusta:

  • Nimi (etunimi ja sukunimi)
  • Puhelinnumero
  • Sähköposti
  • Asiakasnumerosi
  • Postinumero
  • Meille asiakastyytyväisyystutkimuksissa antamasi vastaukset ja palaute
  • IP-osoite (kun asiakastyytyväisyystutkimuksiin osallistutaan kotisivujemme kautta)
  • Tilausnumero (kun asiakastyytyväisyystutkimuksiin osallistutaan oston tai virheen korjaamisen jälkeen)

Tehdäksemme osallistumisestasi 100 % turvallista, meillä ei ole tapana rekisteröidä sinun mahdollisesti osana henkilökohtaista puhelinhaastattelua meille antamiasi arkaluontoisia henkilötietoja – emmekä lähtökohtaisesti suosittele sinua antamaan arkaluontoisia henkilötietoja missään asiakastyytyväisyystutkimuksissa.

Tarkoitukset, joita varten keräämme ja käsittelemme henkilötietoja, ovat:

TDC Group pyrkii luomaan parhaat edellytykset antaakseen sinulle hyviä kokemuksia sekä kehittääkseen tuotteita ja palveluita, jotka täyttävät parhaiten tarpeesi. Siksi keräämme tietoa tyytyväisyydestäsi ja toiveistasi meille voidaksemme:

  • Priorisoida kehityskohteita liiketoimintayksiköissämme viestinnässä, tuotteissa, prosesseissa ja palvelussa
  • Optimoida sisäiset prosessit ja järjestelmät (tieto kokemastasi vakaudesta, häiriöistä ja epätarkoituksenmukaisuuksista)
  • Kouluttaa henkilökuntaa voidaksemme tarjota sinun odotuksiasi vastaavaa palvelua
  • Luoda perustan kokemuksen kohdistamiseksi sinulle relevanttien palveluiden tarjoamiseksi
  • Arvioida kaikkien vastausten perusteella tuleva asiakasmäärien kehitys

Edellä mainittu perustuu asiakastutkimuksessa antamiisi vastauksiisi, yhdistettynä joukkoon valittuja arvopisteitä (tuotetiedot, demografia, konsernin tuotteiden käyttö, jne.) Nuudayn Business Intelligence Data & Advanced Analytics -yksiköstä.

Lähteet

Keräämme henkilötietosi suoraan sinulta asiakastyytyväisyystutkimusten yhteydessä

Lisäksi saamme henkilötietoja seuraavilta kolmansilta osapuolilta:

  • Ulkoisilta yhteistyökumppaneilta, jotka suorittavat henkilökohtaisia puhelinhaastatteluja
  • Ulkoisilta yhteistyökumppaneilta, jotka suorittavat SMS verkkopohjaisia asiakaskyselyitä
  • Ulkoisen yhteistyökumppanin toimittaman sähköposti-, chat- ja online pop-up -asiakaskyselyiden tutkimusjärjestelmän kautta

Henkilötietojen kerääminen on edellytys asiakastyytyväisyystutkimukseen osallistumiselle. Asiakastyytyväisyystutkimukseen osallistuminen on kuitenkin valinnaista.

Kaikki alihankkijat, joiden kanssa teemme yhteistyötä, noudattavat voimassa olevia sääntöjä ja samoja korkeita henkilötietojen suojaus- ja käsittelyvaatimuksia kuin Nuuday.

Tietojenkäsittelijä voi osana tietojenkäsittelyä kerätä henkilötietoja ja joissakin tapauksissa ne voidaan luovuttaa eteenpäin toiselle tietojenkäsittelijälle, joka auttaa meitä yleisessä erityisalueiden raportoinnissa. Nuuday on tehnyt tietojenkäsittelysopimukset kaikkien alihankkijoiden kanssa, joilla varmistamme, että he täyttävät samat vastuut henkilötietojesi suojaamisesta ja käsittelystä, kuin Nuuday itse.



Henkilötietojen keräämisen ja käsittelyn oikeusperuste

Suostumus. Käsittelemme henkilötietojasi vain suostumuksellasi. Voit aina peura antamasi suostumuksen tämän tyyppiseen henkilötietojen käsittelyyn.

Meille on tärkeää, että koet, että suojelemme henkilötietojasi. Emme siksi ota yhteyttä sinuun asiakaskyselyissämme, ellei meidän ole pakko. Sen vuoksi myös kysymme, haluatko osallistua kyselytutkimuksiimme, ennen kuin rekisteröimme vastauksesi.

Hyväksymme aina kieltävän vastauksen, sekä toiveesi olla osallistumatta tuleviin kyselyihin.

Henkilötietojesi luovuttaminen

Henkilötietosi, joita käytämme näihin takoituksiin, anetaan tietojenkäsittelijöille, jotka auttavat meitä 2. tason tuessa ja järjestelmän toimivuudessa.

Henkilötietojen siirtäminen vastaanottajille EU:n/ETA:n ulkopuolelle

Yleisen tietojen säilyttämisen tukena käytämme alihankkijoita Intiassa ja Pakistanissa. Olemme varmistaneet Henkilötietojen käsittelysopimuksen näiden yhteistyökumppanien kanssa, joten voit luottaa siihen, että tietosi suojataan eurooppalaisen tietosuojalainsäädännön ja Tanskan lainsäädännön mukaisesti.
EU-komissio ei ole tehnyt päätöksiä lainsäädännön ja käytännön riittävyydestä erikseen Intiassa ja Pakistanissa. Tietojen siirtämisen oikeusperuste on siksi EU:n “Standard Contractual Clauses” siirroille rekisterinpitäjiltä tietojenkäsittelijöille ns. ei turvallisiin maihin EU:n/ETA:n ulkopuolelle. Vakiosopimus löytyy useilla kielillä tämän linkin kautta: [http://eur-lex.europa.eu/legal-content/EN/TXT/?qid=1401799946706&uri=CELEX:32010D0087.]

Tietojen säilytysaika

Säilytämme henkilötietojasi niin kauan kuin se on tarpeen voidaksemme täyttää yllämainitut tarkoitukset, nykyisten asiakkaidemme tietoja kuitenkin korkeintaan viisi vuotta. Yksityiskohtaiset CDR (teletunnistetiedot) säilytetään 12 kuukautta ja markkinointitiedot 2 vuotta.

Käsittelyn turvallisuus

Suojataksemme ja varmistaaksemme tässä tuotteessa käytettävät henkilötietosi, olemme ottaneet käyttöön lukuisia turvallisuustoimenpiteitä, joita arvioidaan jatkuvasti.

Näistä toimenpiteistä voit lukea lisää alla olevien linkkien kautta:

Englanninkielinen versio:

https://tdcgroup.com/-/media/images/tdccom/privacy/si0003_uk.ashx?la=en

Yhteys kun haluat lisätietoja

Arvostamme osallistumistasi TDC Groupin asiakasmittauksiin ja antamasi vastaukset auttavat TDC Groupin brändejä kehittymään johdonmukaisen ja paremman asiakaskokemuksen luomisessa, sekä kehittämään niiden alueiden tuotteita ja ratkaisuja, jotka merkitsevät sinulle eniten.

Tästä syystä otamme tietojesi ja vastauksiesi suojaamisen vakavasti. Jos sinulla on lisäkysymyksiä siitä, miten me käsittelemme tietojasi, jos haluat kommentoida, jos et halua osallistua Nuudayn brändien asiakastutkimuksiin tai toivot tietojesi poistamista, ota yhteyttä Nuudayn kyseisen brändin asiakaspalveluun.

Tämä tietosuojaseloste on päivitetty 18. joulukuuta 2019

Learn how to solve the Rubik's Cube with the easiest method, learning only six algorithms.

Loading spinner