Blockbuster Cinemasta löydät uusimmat elokuvateatterielokuvat, jotka ovat yksinomaan streamattavissa.
Elokuvien hinnat ovat tästä syystä normaalia korkeammat ja vastaavat noin kahden elokuvateatterilipun hintaa.
Elokuvateatterit ovat hitaasti avaamassa oviaan, mutta tämänhetkisen COVID-19-tilanteen takia, ovat tietyt elokuvastudiot päättäneet, että osa niistä elokuvista, jotka ovat olleet tai olisivat olleet elokuvateattereissa, ovatkin streamattavissa. Elokuvastudiot päättävät ne ehdot, joiden mukaan Blockbuster voi asettaa elokuvat streamattavaksi. Tästä syystä jotkut elokuvat ovat vuokrattavissa, kun taas toiset ovat ostettavissa, usein tavallista korkeampaan hintaan. Syy tähän on, että elokuvat on asetettu streamattavaksi aikaisemmin, kun mitä tuottajien, elokuvastudioiden, jakelijoiden ja elokuvateattereiden kesken on alun perin sovittu. On siis olemassa useampi taloudellisesti huomioon otettava oikeuden haltija, mikä saa hinnat nousemaan.

Kysymykset ja vastaukset
Miksi Blockbuster Cinema-kategoriassa olevat elokuvat ovat kalliimpia kuin muut ensi-iltaelokuvat Blockbusterissa?
Koska elokuvastudiot ovat päättäneet ottaa Blockbuster Cinema-kategorian elokuvista normaalia korkeamman hinnan. Hinta vastaa noin kahden elokuvateatterilipun hintaa.

Ovatko Blockbuster Cinema-kategoriassa olevat elokuvat aina kalliimpia kuin muut ensi-iltaelokuvat Blockbusterissa?
Blockbuster Cinema-elokuvien ja ajankohtaisten elokuvateatterielokuvien streamattavuus on uusi menetelmä ja voi aina toivoa, että menetelmä olisi halvempi tulevaisuudessa, mutta tällä hetkellä emme sitä tiedä.

Miksi jotkut Blockbuster Cinema-elokuvat ovat vain vuokrattavissa ja jotkut vain ostettavissa?
Elokuvastudiot päättävät siitä, mitä tuotteita pystymme asiakkaillemme tarjoamaan, eli myös sen, mikäli elokuva on vuokrattavissa ja/tai ostettavissa. Jotkut elokuvat ovat tästä syystä vain vuokrattavissa, kun taas toiset ovat vain ostettavissa.

Tulevatko kaikki elokuvateatterissa olevat elokuvat nyt samanaikaisesti Blockbusteriin?
Ei, valitettavasti. COVID-19 takia tämä on normaalista poikkeava tilanne, mutta Blockbusterissa toivomme, että elokuvastudiot jatkaisivat tätä menetelmää myös tulevaisuudessa.

Miten pitkään Blockbuster Cineman-kategorian elokuvat ovat katsottavissa?
Ostoelokuvat omistat pysyvästi. Vuokrattavissa olevat elokuvat ovat katsottavissa omassa kokoelmassasi 48 tunnin ajan siitä hetkestä lähtien, kun aloitat elokuvan katsomisen ensimmäistä kertaa. Voit vuokrajakson aikana katsoa elokuvat niin monta kertaa kuin haluat. Muista, että sinulla on 30 päivää aikaa aloittaa vuokrattujen elokuvien katsominen ja että vuokratut elokuvat ovat myös ladattavissa iOs ja AndroidOS-käyttöjärjestelmiin.

Voiko elokuviin käyttää sarjalippua tai lahjakoodia?
Ei. Sarjalippua ja lahjakoodia voi vain käyttää vuokraelokuviin, jotka maksavat maksimissaan 4,90 €, eikä niitä voi tästä syystä käyttää ajankohtaisiin elokuvateatterielokuviin tai Blockbuster Cinema-kategoriassa oleviin elokuviin.
Loading spinner