Lastenelokuvat

Suosituimmat lasten elokuvasarjat

Mahtavia seikkailuelokuvia lapsille

Mahtavia eläimiä suurissa seikkailuissa!

Mahtavat taruolennot

Hulluttelua ihmisen parhaan ystävän kanssa!

Lastenelokuvat - sallittu myös aikuisille

Me Blockbuster.fissä haluamme tarjota parhaan valikoiman eri tyylilajien elokuvia kaikenikäisille, mukaan lukien lastenelokuvia perheen pienimmille. Lapsena mikään ei ole parempaa kuin uppoutua hyvään elokuvaan ja antaa ulkomaailman unohtua! Lastenelokuvavalikoimamme kattaa esimerkiksi Disneyn ja Pixarin tuotantoa, piirrettyjä, animaatioita sekä tanskalaisia ja kotimaisia elokuvia. Lisäämme säännöllisesti uusia lastenelokuvia laajaan valikoimaamme, jotta valinnanvaraa on mahdollisimman paljon laadukkaista elokuvista. BLOCKBUSTER-valikoima pitää sisällään satoja animaatioita, eli hauskuutta ja viihdettä riittää tuntikausiksi! Voit joko ostaa tai vuokrata elokuvia. Löydät valikoimastamme kaikki tunnetut lastenelokuvat, kuten Frozen, Inside Out - mielen sopukoissa, Barbie-elokuvia, Itse ilkimys, Tarzan, koko Harry Potter -sarja sekä monia muita. Tutustu täyteen lastenelokuvavalikoimaamme, josta löytyy jotakin jokaiselle iästä riippumatta!

Elokuvia lapsille ja lapsenmielisille

Blockbuster.fi tarjoaa erityisesti suosikkianimaatioita, mutta pohjoismaiset lastenelokuvat ovat myös menestyneet hyvin viime vuosina. Viimeisen kymmenen vuoden aikana esimerkiksi tanskalaiset lastenelokuvat ovat keränneet palkintoja, ja uudet suomalaiset elokuvat ovat tähdittäneet valkokankaita. Suomalaisten lastenelokuvien valikoimastamme löydät muun muassa koko perheen suosikkielokuvasarjoja, kuten Risto Räppääjä, Onneli ja Anneli sekä Rölli. Lapset varmasti löytävät mieleisensä valikoimastamme, mutta myös vanhemmat viihtyvät laadukkaiden elokuvien parissa, joista osa on tuttuja klassikoita uusina versioina. Koko perheen elokuvahetki odottaa!

Elokuvia juuri sinulle

Etsiessäsi elokuvia lapsille ja nuorille, kannattaa luottaa BLOCKBUSTER-valikoimaan, sillä pyrimme olemaan laajin ja monipuolisin elokuvakokoelma Suomen markkinoilla. Blockbuster.fistä löydät kaikki tutut hahmot ja lastenelokuvat, pitipä lapsesi sitten Disneyn klassikoista tai modernimmista animaatioista. Lastenelokuvien valikoimamme pitää sisällään lukuisia suosikkeja, joista mainittakoon Ice Age, Paavo Pesusieni, Monster High, Hotel Transylvania, Frozen: huurteinen seikkailu ja paljon muita! Blockbuster.fissä takaamme sinulle juuri omaan makuusi sopivia elokuvia, jotka tarjoavat useiden tuntien ajan hauskaa viihdettä koko perheelle. Valikoimastamme löydät myös erittäin monipuolisia elokuvia 10-vuotiaille ja sitä vanhemmille lapsille. Blockbuster.fissä olemme tehneet elokuvien katselun sinulle helpoksi, halusit sitten vuokrata tai ostaa elokuvia.

Lastenelokuvat - hyvää viihdettä

BLOCKBUSTER tarjoaa sinulle valtavan valikoiman erilaisia elokuvia, joten jokaiselle löytyy varmasti mieleistä katseltavaa. BLOCKBUSTER-elokuvat viihdyttävät lapsia kylminä talven vapaapäivinä, joululomalla tai syyslomalla. BLOCKBUSTER-palvelussa voit valita haluatko vuokrata tai ostaa elokuvan, ja elokuvia voi katsella milloin ja missä vain: vaikka autossa ajomatkalla mummolaan! Voit siis milloin tahansa istuutua mukavasti sohvalle katselemaan valikoimamme elokuvia. Mikä parasta, maksat vain siitä, mitä haluat katsoa.

Loading spinner