Trilleri ja kauhuelokuvia

Karina Adelgaard ja Nadja Houmøller “Heaven Of Horror” -nettisivustosta, suosittelevat sinulle kaikista vertahyytävimmät trillerit ja kauhuelokuvat.

heavenofhorror.com

Jos rakastat kauhuelokuvia ja haluat tietää, mitä elokuvia on tulossa, tai mitkä elokuvat on jo julkaistu, ja mitä suositellaan lämpimästi, niin on olemassa nettisivusto, joka on aivan täydellinen tähän. Kauhufanien täytyy vain katsoa yhdestä paikasta saadakseen selville kaikki uutiset ja arvostelut, joista he haaveilevat.

heavenofhorror.com kattaa kaikki uudet elokuvat genreissä kauhu, trilleri ja sci-fi. Näillä kolmellä genrellä on tapana sekoittua keskenään kekseliäillä ja julmilla tavoilla!

Heaven of Horror aloitti vuonna 2016. Sieltä löytyy yli 240 arvostelua, ja lisää arvosteluja tulee joka viikko. Sivuston takana ovat Karina Adelgaard ja Nadja Houmøller, jotka suosittelevat säännöllisesti, mitkä kauhuelokuvat sinun olisi syytä katsoa. Teemalistoja tehdään aina kaikesta Halloweeniin liittyvästä Top 5 haielokuviin, tai parhaimpiin eteläkorealaisiin genre-elokuviin.

Vaikka Hollywood on suurin kauhuelokuvien tuottaja, on kauhuelokuvavalikoima nykyisin paljon laajempi, eikä vähiten osoitteessa blockbuster.fi, jossa voit löytää kaiken James Wanin uusimmista kauhusuosikeista (Kirottu ja Saw) aina Etelä-Koreasta ja Espanjasta tulleisiin zombie-elokuviin, tai villeihin australialaisiin kauhuelokuviin.

heavenofhorror.com
Loading spinner