Komediat

Kotimaiset komediat

Komedia - naurua ja hyvää fiilistä!

Komediaelokuvat voivat aiheiltaan käsitellä melkein mitä tahansa, jopa hyvin vakaviakin aiheita. Olennaista on se, että ne saavat yleisönsä hyvälle tuulelle ja nauramaan. Surullisista ja vaikeistakin asioista pystytään nostamaan esiin jotain humoristista. Monesti komediaelokuvissa pääteemana on esimerkiksi ystävyys tai rakkaus - kummatkin aiheita, joita käsitellään tietysti myös toisenlaisissa elokuvissa. Komedia on kuitenkin rakennettu aina niin, että riippumatta aiheesta ja yksityiskohdista, elokuvan edetessä tulee säännöllisesti kohtauksia, joissa ei voi olla nauramatta. Komediaelokuvat ovat hyvin suosittuja, eikä syyttä: ne onnistuvat aina saamaan ihmiset paremmalle tuulelle. Mikä olisikaan parempi tapa viettää iltaa kuin katsella ratkiriemukasta elokuvaa kotona hyvien ystävien ja muiden läheisten ihmisten kesken.

Komedia on suhteellisen uusi genre

Monelle tulee yllätyksenä, että komedia on elokuvalajina suhteellisen uusi. Tällä hetkellä komediat ovat hyvin suosittuja, mutta aina niin ei ole ollut. Suomessakin on tehty jo jonkin aikaa komediaelokuvia, kaikki tuntevat esimerkiksi Uuno Turhapuron. Muitakin koomikoita on, ja jokainen on heistä rakentanut omalla tavallaan suomalaisen komedian genreä. Suosituista ulkomaisista komedioista voidaan mainita esimerkiksi Nuija ja Tosinuija sekä hieman uudempi Ted. Yhteistä kaikille näille on se, että elokuvat ovat naurattaneet meitä suomalaisia vuodesta toiseen.

Huumoria kaikille

Komediaelokuvat ovat hyvin suosittuja ehkä myös siksi, että niitä on hyvin erilaisia. Komediaelokuvat eivät missään nimessä ole toistensa kopioita. Tämä johtuu siitä, että jokaisella ihmisellä on omanlaisensa huumori. Suurin osa pitää komedioista, mutta kaikki eivät pidä kaikista komedioista. Pidätkö sinä enemmän vaikkapa romanttisista, rakkautta ja tunteita käsittelevistä komedioista, joita tähdittää Jennifer Aniston, vai hieman hurtimmasta huumorista, jota edustavat esimerkiksi Hangover-elokuvat. Vai pidätkö kenties koko perheelle suunnatuista elokuvista, joissa seikkailevat lapset ja söpöt lemmikit? Riippumatta mikä tyylilaji viehättää sinua eniten, meiltä löydät suosikkielokuvasi. Tarjoamme lukemattomia laadukkaita komedioita, joilla on vain yksi tarkoitus: viihdyttää sinua ja saada sinut nauramaan.

Löydä parhaat komediat Blockbusterista

BlOCKBUSTERILLA on laaja valikoima hilpeitä komedioita koko perheelle - sekä aikuisille että lapsille. Tutustu laajaan valikoimaamme ja löydä suosikkisi. Meillä sinun ei tarvitse maksaa kuukausimaksua vaan maksat ainoastaan siitä mitä päätät katsoa, et ole sidottu mihinkään. Valikoimistamme löydät edullisesti parhaat klassikkoleffat mutta myös uutuuselokuvat edullisesti. Onko sinulla tiedossa ilta hyvässä seurassa? Paras tapa aloittaa ilta on ottaa BLOCKBUSTER mukaan.

Loading spinner