Kauhuelokuvat

Uskallatko katsoa kauhuelokuvia?

Pitkän työviikon jälkeen ei ole mitään parempaa, kuin hyvä kauhuelokuva, joka saa katsojan mielikuvituksen valloilleen. Hyvä kauhuelokuva saa eläytymään, tuntemaan ahdistusta, pelkoa, ja halua huutaa ääneen. Katsojalla on loistava mahdollisuus eläytyä maailmaan, joka on niin erilainen verrattuna tavalliseen arkeen. Hyvää trilleriä voi katsoa yksin, tai kaverin kanssa, ja kannattaa myös muistaa, että kaikki "valkokankaalla" tapahtuva on oikeasti vain elokuvaa. Blockbuster on pullollaan kauhuelokuvia, ja sen laajasta valikoimasta löytyy niin jännitystä, draamaa kuin taikauskoa ja pelkoakin. Uusia kauhuelokuvia on paljon, mutta BLOCKBUSTER tarjoaa myös monia vanhempia klassikoita. Katsojalle on tarjolla kauhua ja trillereitä, kumpi vain katsojaa enemmän miellyttää. BLOCKBUSTER on varma valinta silloin, kun haluaa löytää kattavan valikoiman jännitystä ja kauhua.

Pelottavatko kauhuelokuvat sinua?

Kautta historian ihmisiä on kiehtonut jännitys ja kaikki elämään liittyvä tuntematon. Äänimaailma ja animaatiotehosteet ovat tuoneet elokuviin mukaan lisää niin visuaalista ilmettä, kuin myös jännitystäkin. Katsojalla on valinta, minkä elokuvan katsoo, ja minkä jättää katsomatta. Alussa lähes kaikki elokuvat kertoivat massamurhaajista, jotka tappoivat huvikseen ilman minkäänlaista syytä. Nykyajan elokuvissa murhaajan motiivia selvitellään pitkään, ja murhaaja voi olla kuka tahansa. Kauhuelokuvien sisältö tarjoaa nykyään aina yhä enemmän psykologisia piirteitä ja mielenkiintoisia juonenkäänteitä. Blockbuster tarjoaa katsojalle sekä uusia, että vanhoja klassikoita hyytävän jännittävän kauhuelokuva iltaan.

Kauhuelokuvat ovat taistelua hyvän ja pahan välillä

Blockbuster tarjoaa laajan valikoiman kauhuelokuvia. Blockbusterin valikoimista löytyy jokaiselle mieleenpainuvia elämyksiä.Valikoimasta löytyy niin suosittuja elokuvia kuim myös niitä vähemmän tunnettuja, eli vähän siis kaikkea vanhoista klassikoista aina uusimpiin ja hyytävämpiin kauhuelokuviin.Tunnetuimpia kauhuelokuvia ovat American Psycho, The Woman in Black, The Devil Inside, sekä Conjuring, ja valikoimasta löytyy myös monia muita. Blockbuster elokuvan voi ostaa tai vuokrata. Elokuvista löydät kauhuelokuville tyypillisiä elementtejä, kuten erilaiset hirviöhahmot ja yliluonnolliset ilmiöt. Kauhuelokuvissa vilisee aiheeseen liittyviä teemoja, kuten demonit, zombit, sarjamurhaajat, ja vampyyrit. Kauhuelokuvissa käydään taistelua hyvän ja pahan välillä.

Kauhuelokuvien historia ulottuu 1800-luvulle

Teemme katsojalle helpoksi löytää ne jännittävimmät kauhuelokuvat, joten katsojan on helppo valita laajasta valikoimastamme ne mieleisimmät. Blockbusterilla katsoja maksaa vain elokuvista joita katsoo. Tarjoamme kattavan valikoiman elokuvia jokaiseen makuun. Meiltä katsoja saa loistavaa viihdettä, ja entistäkin jännittävimpiä elokuvanautintoja. Tänään jännitystä, huomenna draamaa, sitten komediaa, ja ehkä myös romantiikkaa. Kaikkea löytyy, katsojan valinnan mukaan.

Loading spinner