Draamat

Draama herättää tunteita

Hyvä draama on aina katsomisen arvoista, ja elokuvamarkkinoilta löytyy monia hyviä draamaelokuvia. Mitä draama itse asiassa tarkoittaa? Draama on runouden ja näytelmän laji, jossa vuoropuhelun muodossa, toiminnan avulla, sekä nykyajassa liikkuvina esitetään henkilöiden luomaa ajankuvaa ja yksilöiden kokemia tunteita. Hyvässä draamassa on aina myös lyyrisiä ja eeppisiä aineksia. Draamassa erotetaan aina päätoiminta ja sivutoiminnat, joita kutsutaan episodeiksi. Draama jaetaan useampaan eri kategoriaan ja siinä yhdistyy myös muita lajityyppejä, esimerkkeinä romanttinen draama, historiallinen draama, ja rikosdraama. Hahmot draamaelokuvissa ovat tavallisesti realistisia, jotka yrittävät usein ratkaista arkipäiväisiä ongelmia, ja tuttuja tilanteita.Draamaelokuvat herättävät katsojassa erilaisia tunteita, joka on yksi tärkeä syy siihen, miksi juuri draama on aina ollut suosittua.

Draamaelokuvien historiaa

Draamaa on tehty aina mykkäelokuvien ajoilta lähtien. Draamaelokuvat saivat kuitenkin kunnolla jalansijaa vasta äänielokuvien tulemisen myötä. Kaksi alkuaikojen tunnetuinta suurta draamaelokuvaa ovat "Tuulen viemää" vuodelta 1939, jossa päänäyttelijöitä ovat Vivian Leigh ja Clark Gable, sekä vuonna 1943 tehty "Casablanca", jossa ovat pääosissa Humphrey Bogart ja ruotsalainen Ingrid Bergman. Edellä mainittuja elokuvia pidetään yleisesti romanttisina elokuvina, mutta molemmat kuuluvat pääasiallisesti kuitenkin draaman genreen.

Draama koskettaa

Blockbuster tarjoaa mm. Tom Hanksin loistavasti näyttelemän elokuvan Forrest Gump. Uudemmat elokuvat, kuten Zookeeper´s wife ja Maudie ovat myös hyviä esimerkkejä tästä genrestä. Tunnettuja ja suosittuja draamaelokuvia löytyy jokaiseen makuun, ja muistathan myös draamakomediaa ja romanttista draamaa uhkuvat elokuvat. Katsojan ei tarvitse kuin tutustua, ja valita valikoimastamme itseään miellyttävät draamaelokuvat. Rentoudu, ota hyvä asento, popcornit esille ja mukava leffailta voi alkaa.

Blockbuster tarjoaa parhaat draamaelokuvat

BLOCKBUSTER tarjoaa draamaa kaikenikäisille. Elokuvien vuokraus on nyt todella helppoa, sillä katsoja voi ostaa ja vokrata elokuvia ilman jatkuvaa tilausta. Maksat vain niistä elokuvista, jotka katsot. BLOCKBUSTER on täynnä eri tyylilajin elokuvia, ei pelkästään draamaa, vaan monenlaisia klassikoita ja uutuuksia kaikista genreistä. Olemme hinnoitelleet upeat ensi-iltaelokuvat erittäin edullisiksi. Tutustu ja lue lisää käytöstä sekä BLOCKBUSTER eduista täällä.

Loading spinner