Animaatioelokuvat

Animaatio - herättää kaiken henkiin

Animaatio herättää kaiken upeasti henkiin. Se elävöittää niin nuket kuin eläimetkin. Kun ensimmäinen 3D-animaatioelokuva Toy Story ilmestyi vuonna 1995, tämän tyyppinen elokuva oli valtavan suosittu. Sen jälkeen mm. Disney ja muut elokuvayhtiöt ovat keskittyneet enemmän animaatioon kuin sarjakuvatyyppisiin elokuviin, kuten Tuhkimo, Lumikki ja Prinsessa Ruusunen. Katsoessamme animaatiota, näemme usein myös sarjakuvia, huumoria ja jännitystä. Syy miksi tämän tyyppinen elokuva on suosittu voi johtua siitä, että animaatiot ovat koko perheen elokuvia. Ne herättävät henkiin niin metsän puut kuin puhuvat kalatkin. Kaiken tämän taustalla on aina jokin opetus sekä suuria tunteita. Laaja animaatioelokuvien valikoima antaa jokaiselle mahdollisuuden löytää oma suosikkinsa, jonka haluaa katsoa kerta toisensa jälkeen, ja joka tarjoaa aina yhtä suuria tunteita!

Menestys animaation taustalla

Noin 20 vuotta sitten tuli ensimmäinen täysin 3D-tehostein tehty animaatioelokuva. Toy Story oli ensimmäinen laatuaan. Se on hieno animaatioelokuva tunteista, joita voimme kaikki ymmärtää höystettynä herskyvällä huumorilla. Elokuva sai suurta huomiota ja menestystä. Yleisö vaati enemmän tällaisia elokuvia. Viime aikoina upeita animaatioita ovat olleet mm. Ice Age 5, Kung Fu Panda 3 ja Zootropolis. Animaatio on varmasti tullut jäädäkseen ja elokuvat ovat yhä suurempia ja suurempia. Siitä on vain vähän yli kaksikymmentä vuotta, kun ensimmäinen kokonaan tietokonella tehty 3D-animaatioelokuva tuli ensi-iltaan, ja se oli vasta alkua!

Huumoria, tunteita ja vaikuttavia tehosteita

Sen jälkeen, kun ensimmäinen animaatioelokuva sai jalansijaa, on tällaisten elokuvien suosio ollut jatkuvassa kasvussa. Animaatioelokuvien valikoima on nykyään todella laaja, joten jokaiselle löytyy varmasti jotain. Jotkut parhaista animaatioelokuvista viime aikoina ovat mm. Frozen, UP, Shrek, Happy Feet sekä Nemoa etsimässä. Kukapa ei muistaisi söpöä, tanssivaa ja hauskanpitoa rakastavaa pingiiviniä elokuvassa Happy Feet? Tai kunniakasta, vihreää Shrekiä ja hänen prinsessaansa Fionaa? Tai elokuvaa Frozen, jossa seikkailevat kauniit sisaret Elsa ja Anna sekä puhuva lumiukko Olaf ja hauskat porot? Disney animaatio, Pixar ja monet muut filmiyhtiöt tekevät upeita animaatioelokuvia kaikkien iloksi. Tutustu blockbuster.fi -sivuun ja löydä uusi suosikkisi animaatioelokuvien valikoimasta. Laajasta valikoimasta löytyy varmasti jokaiselle jotakin iästä riippumatta!

Koko perheen animaatioelokuvia

Blockbuster tarjoaa viihdettä koko perheelle; sekä pienille että isommille lapsenmielisille. Blockbusterissa voit katsella kotimaisia ja ulkomaisia ​​elokuvia, uusia animaatioelokuvia tai vanhoja suosittuja klassikoita. Voit pitää leffapäivän tai ostaa elokuvan omaksi, jolloin voit katsoa sen uudelleen niin usein kun haluat. Valinta on sinun! Maksat vain siitä, mitä haluat katsoa. Ei sitoumuksia tai pitkiä sopimuksia ja jäsenyyksiä. Valikoimastamme löydät suuren määrän uutuusleffoja ja sarjoja edullisin hinnoin.

Loading spinner