Kaikki elokuvat

Suosituimmat elokuvasarjat

Kotimaiset elokuvasarjat

Suosituimmat toiminnantäyteiset elokuvasarjat

Elokuvasarjoja tieteiselokuvafaneille

Inspiraatiota

Kaipaatko inspiraatiota? Lähde elokuvajahtiin Blockbusterissa!

Aina ei ole helppoa surffailla netissä ja löytää juuri sinua kiinnostavia elokuvia netin valtavasta elokuvatarjonnasta. Sen takia olemmekin tehneet elokuvien selailun mahdollisimman helpoksi Blockbusterissa, josta löydät yli 7 000 elokuvaa. Olemme tehneet monta oikoreittiä, jotka johdattavat sinut suoraan niiden elokuvien luo, jotka mahdollisesti kiinnostavat sinua. Voit löytää inspiraatiota ja tietyn tyylisiä elokuvia sivullamme helposti - voit katsastaa nopeasti sivumme suosituimmat elokuvat, pelkästään lempigenreesi kuuluvat elokuvat, eri elokuvasarjat ja eri teemojen mukaan luokitellut elokuvat sekä toimituksen suosikkielokuvat.

Tutustu eri elokuvagenreihin ja -teemoihin

Olemme koonneet tänne laajan valikoimamme kaikista suosituimmat genret. Löydät genreistämme mm. kauhuelokuvat, lastenelokuvat, toimintaelokuvat, draamat, komediat, dokumenttielokuvat, romanttiset elokuvat, seikkailuelokuvat ja kotimaiset elokuvat. Jokaisesta genrestä löytyy paljon elokuvia, joiden joukosta löydät varmasti myös mieleisesi elokuvan. Jos et ole kuitenkaan aivan varma, minkä genren elokuvat ovat eniten mieleesi, voit löytää inspiraatiota teemoistamme. Haluatko kenties katsoa hyvän krapulaelokuvan? Tai ovatko veriset zombie-elokuvat sinun juttusi? Tai ehkä haluat katsoa tänään Oscar-palkitun elokuvan? Löydät kaikki teemojen mukaan lajitellut elokuvat tältä sivulta, ja toivottavasti ne helpottavat elokuvajahtiasi.

Suositut elokuvasarjat ja elokuvauniversumit

Elokuvien lisäksi meiltä löydät myös laajan valikoiman erilaisia elokuvasarjoja - kaikkea löytyy aina hulvattomista komedioista toiminnantäyteisiin elokuviin ja ikonisiin tieteiselokuviin. Näillä elokuvasarjoilla on yhteistä se, että sarjan ensimmäinen elokuva ei ollut tarpeeksi - yleisö halusi nähdä lisää! Sen takia et varmasti pety, jos vuokraat tai ostat elokuvan, joka on osa elokuvasarjaa. Olemme koonneet tälle sivulle suurimmat elokuvasarjat, mm. Harry Potter, James Bond, Star Wars, Fifty Shades of Grey, DC-Comics-elokuvat, Marvel Cinematic Universe, Spider-Man, Jurassic Park, Taru sormusten herrasta, X-Men ja kotimaisista elokuvasarjoista mm. Vareksen.

Toimituksen suosikit

Täällä toimituksessa rakastamme elokuvia - ja vinkkaammekin mielellämme elokuvista, jotka ovat mielestämme erityisen hyvin tehtyjä. Toimituksen suosikeista löydät niin vanhempia klassikoita kuin myös uudempia kultakimpaleita, jotka jokaisen tulisi mielestämme katsoa. Voit ehkä löytää toimituksen suosikeista vanhan lempielokuvasi tai vaikka elokuvan, jonka katsomista olet jo pitkään harkinnut. Olisiko tänään siis viimeinkin leffaillan aika?

Loading spinner