Danish franchises

Popular Danish franchises kor kids

Danske komedie-filmserier

Populære danske skuespillere

Populære danske instruktører

Löydä parhaat suomalaiset elokuvat

Kotimaista elokuvaa jokaiseen makuun

Kotimaiset elokuvat ovat toisille elokuvien ystäville juuri niitä, joita he mieluiten katsovat ja toisille ne taas ovat vähemmälle huomiolle jääneitä. Blockbusteriin olemme keränneet parhaat ja kiinnostavimmat suomalaiset elokuvat, joiden parista niiden laatua epäilevätkin tulevat yllättymään positiivisesti. Kotimaisten elokuvien suurkuluttajille on tarjolla niin klassikoita, uutuuselokuvia kuin vähemmän tunnettuja suomalaisia taide-elokuviakin. Suomalaisten elokuvien genret ovat yllättävänkin vaihtelevia, sillä Blockbusterista löydät niin komediat, lastenelokuvat, trillerit, toimintaelokuvat, dokumentit ja draamat.

Suositut suomalaiset komediat

Suomessa osataan tehdä myös komediaa, eikä niissäkään tarvitse turvautua vanhoihin Uuno Turhapuro -elokuviin. Blockbusterin valikoimassa on nimittäin runsaasti uudempaa komediaa huipputekijöiden tuottamana, jotka ovat todistaneet vetovoimansa elokuvateattereiden täysissä saleissa. Monet komediat ovat saaneet myös suosionsa ansiosta jatko-osan tai useamman. Näitä ovat esimerkiksi seuraavat elokuvasarjat: ● Luokkakokous ● Varasto ● Kummeli (Kummeli Alivuokralainen, Kummeli Kultakuume, Kummeli V, Kummelin Jackpot) ● Napapiirin sankarit Toki valikoimassamme on myös yksittäisiä helmiä, joista osa voi olla vähemmän tunnettuja, mutta ei välttämättä yhtään sen huonompia kuin edellämainitutkaan naurujoogan korvaajat.

Lapsille ja lapsenmielisille

Ilahduttavasti suomalaisen lastenelokuvan tuotanto on kasvanut viime vuosina ja vuosikymmeninä nykyiseen tilanteeseen, jossa lapset ja vanhemmat saavat kokea vauhdikkaita, hauskoja ja koskettaviakin elokuvaelämyksiä suomalaisen elokuvatuotannon ansiosta. Blockbusterissa. Onneli ja Anneli -elokuvat, Risto Räppääjä -elokuvat sekä Niko -elokuvat ovat koko perheen elokuvia, joiden parissa viihtyvät myös vanhemmatkin. Aina ei tarvitse mennä merta edemmäs kalaan, jotta voisi löytää lapsia kiinnostavia elokuvahetkiä. Kyllä Suomessa osataan tämäkin taito.

Vares ja muut kotimaiset rikoselokuvat

Ruotsalaiset ovat olleet pitkään erinomaisen laadukkaita rikoselokuvien ja -tv-sarjojen luojia, mutta enää ei tarvitse suomalaistenkaan hävetä. Vares-elokuvat etunenässä, kotimainen rikoselokuva on niin katu-uskottavaa, että niitä kysellään jo maailmalle suoratoistopalveluihin ja elokuvateattereihin. Blockbuster tarjoaa nähtäväksi Vares-elokuvat ja monet muut kotimaiset jännittävät, toimintapainotteiset ja tehokkaat tapaukset.

Kultimpaa kamaa kotimaasta

Monet suomalaiset elokuvaohjaajat ovat pitäneet nuoruudessaan kauhu-, scifi- ja muista genre-elokuvista ja jotkut ovat tehneet sellaisia myös suomalaisten katsojien iloksi. Blockbusterissa voit vuokrata tai ostaa esimerkiksi sellaiset pienemmän piirin suosikit kuten Rendel sekä Iron Sky ja sen jatko-osa Iron Sky - The Coming Race.

Tosihetkiä Suomesta ja suomalaisista

Blockbusterin valikoimissa on katsottavissa myös mukava määrä suomalaista dokumenttielokuvaa, joiden aiheina ovat usein rakastetut tai kiistellyt suomalaiset hahmot, jotka eivät jätä ketään kylmäksi. Karpo-elokuva kertoo suomalaisen television legendaarisesta pienen ihmisen puolustajasta, Hannu Karposta – miehestä joka karvalakki päässään toi Suomen kansan kuultaville syrjittyjen ja päähänpotkittujen tarinoita. Lost Boys on puolestaan karu dokumenttielokuva narkomaanien maailmasta, elämästä ja kuolemasta. Eput-elokuvassa nähdään Eppu Normaalin, rakastetun Suomi-rock -bändin tarina 40 vuoden ajalta.

Sodista selviämistä elokuvien avulla

Suomalaisia ovat sodat kohdanneet aikoinaan niin usein, että niistä jäätyjä traumoja puretaan vieläkin. Mikä olisikaan parempi tapa käsitellä näitä asioita, kuin elokuvat? Tuntematon sotilas (2017) on nähtävillä Blockbusterissa sekä elokuvana että vieläkin kattavampana tv-sarjana.

Blockbusterissa voit vuokrata tai ostaa elokuvia

Blockbusterin suomalaiset elokuvat ovat joko vuokrattavissa tai ostettavissa. Vuokraamalla elokuvan, voit katsella sen niin monta kertaa kuin haluat 48 tunnin sisällä. Voit myös ladata elokuvan tabletille tai puhelimelle, sekä katsoa sen sieltä 48 tunnin sisällä. Kuukausimaksuttomassa palvelussamme maksat vain siitä mitä vuokraat tai ostat, joten sinulta ei kulu minkäänlaista perusmaksua, kuten monissa muissa suoratoistopalveluissa. Maksaminen onnistuu myös kätevästi. Voit tallettaa maksukorttisi tiedot tulevia vuokrauksia ja ostoja varten. Elokuvateattereista tutut sarjaliput ovat myös käytössä, jolloin säästät vuokraelokuvissamme.

Loading spinner