Tietoa Blockbusterista

Tervetuloa BLOCKBUSTERIIN!

BLOCKBUSTER tarjoaa uusimmat elokuvat ensimmäisenä teatterilevityksen jälkeen. Missiomme on tarjota sinulle paras mahdollinen sisältö, josta voit aivan itse päättää koska ja missä sitä katsot. Lyhyesti sanottuna: olemme oma, verkossa toimiva elokuvateatterisi.

Vuokraamoista verkon suoratoistoon

Monet tuntevat BLOCKBUSTERIN videovuokraamoiden hyllyiltä. Tämä kuuluu kuitenkin historiaan, ja BLOCKBUSTER on nykyään uusittu, verkossa toimiva suoratoistopalvelu, joka löytyy osoitteesta blockbuster.fi Olemme nähneet muutoksen elokuvien katselutavassa. Enää ei haluta vuokrata tai ostaa fyysisiä tuotteita, vaan ostaa verkossa ja katsoa silloin, kun se itselle sopii. Siksi kaikki blockbuster.fi:stä ostamasi tai vuokraamasi sisältö on katsottavissa kaikilla laitteillasi.

Ilman sitoutumista

BLOCKBUSTER eroaa muista suoratoistopalveluista siinä, että meillä ei ole kuukausimaksua. Maksat vain siitä, mitä katsot. Voit luoda ilmaisen profiilin täällä, ja voit vuokrata tai ostaa juuri ne elokuvat, jotka haluat katsoa. Jos kaipaat apua alkuun pääsyssä, niin lue BLOCKBUSTERin käyttöopas. Mukavia katseluhetkiä!

Blockbuster Nordic:

blockbuster.dk
blockbuster.se
blockbuster.no
blockbuster.fi


Loading spinner